0%

Kolačići

INFORMACIJE O NAŠOJ UPOTREBI KOLAČIĆA

Na svojoj web-stranici koristimo kolačiće kako bismo razlikovali svoje korisnike i omogućili jednostavnije pregledavanje naše web-stranice, ali i radi vlastitog poboljšanja.

Pregledavanjem web-stranice www.blockcode.hr prihvaćate našu upotrebu kolačića. Kolačići su male datoteke slova i brojeva koje pohranjujemo na Vaš preglednik ili tvrdi disk Vašeg računala. Za više informacija o kolačićima i kako ih onemogućiti, posjetite stranicu allaboutcookies.org.

Koristimo sljedeće kolačiće:

  • STROGO POTREBNI KOLAČIĆI nužni su za rad naše web-stranice. Omogućavaju prijavu na njezina sigurna područja. 
  • ANALITIČKI KOLAČIĆI (PERFORMANSE) omogućavaju prepoznavanje i brojanje posjetitelja te daju uvid u kretanje korisnika po našoj web-stranici. Osiguravaju korisnicima lako pronalaženje onoga što traže te poboljšavaju način rada naše web-stranice.
  • FUNKCIONALNI KOLAČIĆI koriste se za prepoznavanje korisnika koji je već posjetio našu stranicu. Omogućuju nam personalizirati naš sadržaj Vama, na primjer, pozdravljamo Vas imenom i pamtimo Vaše postavke.
  • CILJANI KOLAČIĆI bilježe posjet korisnika našoj web-stranici, tj. stranicama koje je na njoj otvorio i veze koje je slijedio. Ti se podaci koriste kako bi se naša web-stranica i oglasi prikazani na njoj prilagodili potrebama i interesima korisnika. U tu svrhu mogu se podijeliti i s trećim stranama, kao što su reklamne mreže i pružatelji vanjskih usluga poput usluge analize web-prometa. Oni mogu koristiti kolačiće nad kojima mi nemamo kontrolu, a koji su analitički (uspješni) ili ciljani kolačići.

Kolačići se mogu blokirati aktiviranjem postavke na pregledniku koja omogućava odbijanje postavaka svih ili nekih kolačića. Aktiviranje postavke za blokiranje svih kolačića, uključujući i ključne kolačiće, može onemogućiti pristup svim ili nekim dijelovima web-stranice.

 

PROMJENE

Mi možemo povremeno ažurirati svoju politiku upotrebe kolačića u svrhu održavanja, promjene u svojoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

 

KONTAKT

Za više informacija o našim pravilima kolačića ili ako imate pitanja ili primjedbe, obratite nam se putem e-maila na info@blockcode.hr.