blockcode-logo-shape-active

Informacije o korištenju kolačića

 

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo razlikovali naše korisnike i olakšali pregledavanje naše web stranice, ali i kako bismo poboljšali sebe. Pregledavanjem web stranice www.blockcode.hr prihvaćate našu upotrebu kolačića. Kolačići su male datoteke slova i brojeva koje pohranjujemo u vaš preglednik ili tvrdi disk vašeg računala.

Za više informacija o kolačićima i kako ih onemogućiti, posjetite allaboutcookies.org.

 

Koristimo sljedeće kolačiće:

 

Strogo potrebni kolačići

su neophodni za rad naše web stranice. Omogućuju vam prijavu u njegova sigurna područja.

 

Analitički kolačići 

omogućuju prepoznavanje i brojanje posjetitelja te omogućiti uvid u kretanje korisnika na našoj web stranici. Korisnicima pružaju jednostavan pristup onome što traže i poboljšavaju način rada naše web stranice.

 

Funkcionalni kolačići

koriste se za identifikaciju korisnika koji je već posjetio našu stranicu. Omogućuju nam da personaliziramo naš sadržaj vama, na primjer, pozdravljamo vas imenom i pamtimo vaše postavke.

 

Ciljani kolačići

bilježe posjet korisnika našoj web stranici, odnosno podstranice koje je na njoj otvarao i poveznice koje je pratio. Ovi se podaci koriste za prilagođavanje naše web stranice i oglasa prikazanih na njoj prema potrebama i interesima korisnika. U tu svrhu, oni se također mogu dijeliti s trećim stranama, kao što su oglašivačke mreže i vanjski pružatelji usluga kao što su usluge analize web prometa. Oni mogu koristiti kolačiće nad kojima mi nemamo kontrolu, koji su analitički ili ciljani kolačići.

 

Kolačići se mogu blokirati aktiviranjem postavke u pregledniku koja vam omogućuje da odbijete postavke svih ili nekih kolačića. Omogućavanje postavke za blokiranje svih kolačića, uključujući ključne kolačiće, može spriječiti pristup svim ili nekim dijelovima web stranice.

 

Povremeno možemo ažurirati našu politiku korištenja kolačića u svrhu održavanja, promjena u našim praksama ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

Za više informacija o našim pravilima o kolačićima ili ako imate bilo kakva pitanja ili komentare, obratite nam se e-poštom na info@blockcode.hr.

Sviđaju Vam se naši radovi?
Pošaljite nam upit i počnite graditi svoj put prema online uspjehu.

Ispunite obrazac za upit

Ili nas nazovite na:
+385 98 924 6293

Copyright 2023. © Blockcode Studio j.d.o.o.

bonitet